Τα πάντα για την πισίνα, το SPA, τον κήπο και τα παρελκόμενα τους...

Τι λύση έχω για το δάπεδο έξω από την πισίνα;

Τι λύση έχω για το δάπεδο έξω από την πισίνα;

Τα τελευταία χρόνια οι επιλογές για το δάπεδο έξω από την πισίνα, αλλά και για τυχόν διαδρόμους από και προς την πισίνα, δεν είναι και τόσες πολλές ή τόσο διαφορετικές. Η Προλάτ έχοντας ως γνώμονα τόσο το λειτουργικό όσο και το αισθητικό αποτέλεσμα, δημιούργησε το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό by PROLAT.
Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες από το Asanti Villas στη Στούπα, το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό by PROLAT έδωσε μια άλλη αίσθηση, σε αυτό το στολίδι στη Μεσσηνιακή γη, και σας προτείνει να το γνωρίσετε!


Το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό χρησιμοποιείται γενικότερα για την επίστρωση εξωτερικών δαπέδων.
Η μονολιθική του επιφάνεια (χωρίς αρμούς) προσδίδει στο μάτι μια ενιαία επιφάνεια ικανή για να μας χαλαρώσει και να απολαύσουμε το μπάνιο μας.


Έχει μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, η οποία προέρχεται από τους διαφορετικούς χρωματισμούς της φυσικής χαλαζιακής πέτρας. Δημιουργείται με την ανάμειξη της φυσικής πέτρας με ρητίνες. Είναι υλικό που έχει πάρα πολύ υψηλές μηχανικές αντοχές και εφαρμόζεται σε πάχος 5–7 χιλιοστών.


Είναι 100% αντιολισθητικό και δεν χρειάζεται καμία συντήρηση.
Είναι ένα υλικό το οποίο δεν λερώνει με την χρήση του, αλλά ούτως ή άλλως δεν επηρεάζεται από τα συνήθη σπιτικά χημικά και καθαριστικά.
Αναμφίβολα, το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό by PROLAT είναι μια λύση που πρέπει να αναλογιστεί κανείς πριν καταλήξει στο τι δάπεδο θα κάνει στον περιβάλλον χώρο της πισίνας του.

 

ΠΡΟΛΑΤ

Χωρίς Σχόλια

Αναρτήστε ένα σχόλιο