Τα πάντα για την πισίνα, το SPA, τον κήπο και τα παρελκόμενα τους...

BEL LIGHTING

BEL LIGHTING

Η εταιρεία BEL LIGHTING ιδρύθηκε το 1991, παραμένει μια ανεξάρτητη οικογενειακή επιχείρηση με περισσότερους από πενήντα εργαζόμενους στο εργοστάσιο παραγωγής μας στα Μέγαρα (Ελλάδα) και στο κέντρο διανομής μας στο Saintes (Βέλγιο). Σχεδιαστές φωτισμού ειδικεύονται στον φωτισμό εξωτερικού χώρου, ακολουθώντας συνεχώς την νέα αναπτυσσόμενη τεχνολογία στον φωτισμό και πάντα δίνοντας βάρος στις ιδιαίτερες ανάγκες των συνεργατών μας σε όλο τον κόσμο. Δημιουργούμε και παράγουμε νέα εξειδικευμένα προϊόντα, τα οποία ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών μας, επαγγελματιών και ιδιωτών.
Παράλληλα το τεχνικό μας τμήμα παρέχει ολοκληρωμένη υποστήριξη σε αρχιτέκτονες και επαγγελματίες φωτισμού για τη δημιουργία «customized» προϊόντων και την ολοκλήρωση ιδιαίτερων έργων.
Ακόμη ενδυναμώνουμε την παραγωγή μας κατοχυρώνοντας αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις, που επιβεβαιώνουν την ποιότητα κατασκευής μας με βάση τα διεθνή πρότυπα. Παρέχουμε στους συνεργάτες μας όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες για τα προϊόντα μας, όπως επίσης και τα φωτομετρικά στοιχεία, που έχουμε στη διάθεσή μας από πιστοποιημένο εργαστήριο φωτομετρίας, ώστε να μπορούν μέσω των διαφόρων προγραμμάτων προσομοίωσης να διαπιστώσουν την απόδοσή των φωτιστικών μας πριν την εφαρμογή.
Ο σχεδιασμός, η δημιουργία και η παραγωγή του συνόλου των προϊόντων μας γίνεται εξολοκλήρου στην κάθετη μονάδα παραγωγής μας και για τον λόγο αυτό έχουμε αποφασίσει να στηρίξουμε το όνομά μας στην άριστη κατασκευαστικά ποιότητα. Κάποια από τα προϊόντα μας είναι φτιαγμένα από φυσικά υλικά (μπρούτζο, φυσικό αλουμίνιο, ανοξείδωτο ατσάλι) χωρίς οποιαδήποτε επιπλέον επικάλυψη και απολύτως εναρμονισμένα με το φυσικό περιβάλλον.
Αυτή η έκδοση του καταλόγου μας είναι κάτι περισσότερο από μια εμπλουτισμένη παρουσίαση του συνόλου της γκάμας μας. Είναι το αποτέλεσμα του συνδυασμού της ποιοτικής και ομαδικής δουλειάς βελτιώνοντας τον σχεδιασμό, την κατασκευή, αλλά και την προώθηση των νέων υλικών μας.

***

Zoning Industriel Avenue Ernest Solvay 42
1480 Saintes (Tubize) – Belgium
Phone: + 32(0)2 355 24 28
Fax: + 32(0)2 355 03 96
info@bel-lighting.com

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Oροφής

Τοίχου

Προβολέας

Κολώνες κήπου > 1,5m

Κολώνες κήπου < 1,5m

Σποτ εδάφους

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Oροφής

Τοίχου

ΑΞΕΣΟΥΆΡ