Τα πάντα για την πισίνα, το SPA, τον κήπο και τα παρελκόμενα τους...

Piscina OGGI

 

Piscina OGGI

210 8618898, 693 2233662

Piscina OGGI

Piscina OGGI – Η σοβαρή παρουσία μας στην κατασκευή της πισίνας από το 1992  είναι ο κύριος λόγος που θα μας επιλέξετε για να κατασκευάσουμε την πισίνα σας.

Προκατασκευασμένες πισίνες με ΣΚΙΜΜΕΡ  ή ΥΠΕΡΧΕΙΛΙΣΗ ή ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗ  αλλά και μπετόν με στεγανοποίηση Liner 3000  σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων.

Τα εξειδικευμένα στελέχη της εταιρίας μας, δίνουν αρχιτεκτονικές λύσεις – σχέδια περιβάλλοντος χώρου προσαρμοσμένα στις ανάγκες του σπιτιού, του ξενοδοχείου, του παιδότοπου, του κέντρου διασκέδασης κλπ.

Το έμπειρο τεχνικό προσωπικό και τα άρτια εξοπλισμένα αυτοκίνητα της εταιρίας μας, εφαρμόζουν πλήρως όσα έχουν συμφωνηθεί μαζί σας για ένα τέλειο αποτέλεσμα και υπεύθυνο service.

Είμαστε η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που από το 1992 ξεκινήσαμε την θερμοκόλληση Liner 1,5mm για την απόλυτη στεγανοποίηση ιδιωτικών και επαγγελματικών πισίνων.

Σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε, ολοκληρώνουμε και εγγυόμαστε το οποιοδήποτε μικρό ή μεγάλο έργο. Έχουμε μεγάλη εμπειρία σε όλα τα είδη κατασκευής πισίνας, με τις πλέον αυστηρές προδιαγραφές για απόλυτη καθαρότητα και διαύγεια του νερού.

Έργα μας υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα, τόσο ιδιωτικά όσο και επαγγελματικά και σας προτρέπουμε να επισκεφθείτε πισίνες πελατών μας στην περιοχή σας, προκειμένου να σας επιβεβαιώσουν για την απροβλημάτιστη λειτουργία και για το καλό επίπεδο παροχής υπηρεσίας που παρέχει η εταιρία μας μετά την κατασκευή.

ΠΙΣΙΝΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ