Τα πάντα για την πισίνα, το SPA, τον κήπο και τα παρελκόμενα τους...

TEXNOLAND

 

TEXNOLAND

210 24 77 333 / 6944 718135

TEXNOLAND

Καλώς ήρθατε στην ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ TEXNOLAND Μια σύγχρονη, δυναμική και άρτια εξοπλισμένη εταιρεία που κατασκευάζει, εμπορεύεται και διακοσμεί δάπεδα και χώρους , σας δίνει μια μικρή εικόνα της χρησιμότητας αυτών.
Με τα 30 χρόνια της πείρας μας και το δυναμικό της, η εταιρεία μας, έχει το πλεονέκτημα να προσαρμόζεται και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών της, εξασφαλίζοντας κορυφαία ποιότητα υπηρεσιών με καινοτόμα υλικά.
ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ
Η πολυετής πείρα μας, το άριστα καταρτισμένο και συνεχώς εκπαιδευόμενο δυναμικό της εταιρείας, εξασφαλίζει παραγωγικότητα και συγχρόνως εξαιρετικά τελικό προϊόν κατασκευής.
ΑΚΡΙΒΗ & ΕΓΚΥΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Με μεγάλη δυνατότητα κατασκευής ανά ημέρα εξασφαλίζει στους πελάτες της την έγκαιρη παράδοση ακριβώς την ημερομηνία που έχει συμφωνηθεί.
ΣΤΟΧΟΙ
Η εταιρεία μας παρακολουθώντας τις εξελίξεις στην κατασκευή και τη χρησιμότητα των δαπέδων θα αναβαθμίζεται και θα ανανεώνεται συνεχώς ώστε να εξασφαλίζει στους πελάτες της
την καλύτερη ποιότητα στο συντομότερο δυνατό χρόνο και με την καλύτερη τιμή. Στο πλαίσιο αυτό της εξέλιξης σας παρουσιάζουμε τα νέα δομικά υλικά τα οποία εξασφαλίζουν εξαιρετικές συνθήκες κατασκευής με σύγχρονο τρόπο.

 

Δάπεδα
Ράμπες
Μονώσεις
Επιπλα