Τα πάντα για την πισίνα, το SPA, τον κήπο και τα παρελκόμενα τους...

Χημικά Εργαστήρια Α. Ανδρέου

 

Χημικά Εργαστήρια Α. Ανδρέου

210 2837408, 210 2837411

Χημικά Εργαστήρια Α. Ανδρέου

Ετος ίδρυσης της εταιρείας «Χημικά Εργαστήρια Ανδρέου» από τους χημικούς Στέφανο και Πηνελόπη Ανδρέου. Βασική δραστηριότητα τους οι οινολογικές αναλύσεις.
Ο χημικός Ανδρέας Στ. Ανδρέου, ύστερα από τις απαιτήσεις και τις ανάγκες της αγοράς στο κομμάτι των αναλύσεων, αποφασίζει να ακολουθήσει μια πορεία «απόλυτης εξειδίκευσης» στον τομέα των περιβαλλοντικών θεμάτων.
Η κίνησή του αυτή είχε σαν αποτέλεσμα να καταφέρει να αναπτύξει ένα είδος προσωπικής σφραγίδας και το όνομα των εργαστηρίων «Α. ΑΝΔΡΕΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε.» γίνεται συνώνυμο με τον τομέα νερά – απόβλητα – περιβάλλον.
Η τρίτη γενιά χημικών μπαίνει στην ενεργό δράση των εργαστηρίων μας. Οι χημικοί Αγγελική Α. Ανδρέου και Χριστίνα Α. Ανδρέου εκτοξεύουν την εταιρεία στην Νο1 προτίμηση των πελατών όσον αφορά τις αναλύσεις νερών και αποβλήτων. Η επίτευξη αυτή πραγματοποιήθηκε με προσεχτικά και μελετημένα βήματα με κυριότερο άξονα την ικανοποίηση του πελάτη μέσα από την πληρέστερη κάλυψη των αναγκών του.
Όλοι μας στα «Χημικά Εργαστήρια Α. ΑΝΔΡΕΟΥ» μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα της συνεχόμενης ανάπτυξης και διεύρυνσης της εταιρείας μας, πάνω στην «οικογενειακή δομή» στην οποία χτίστηκε.
Άτομα με υψηλή μόρφωση και κατάρτιση στελεχώνουν το εργατικό δυναμικό των εργαστηρίων Α. ΑΝΔΡΕΟΥ, τα οποία μέσα από την πολυετή εμπειρία και τη συνεχόμενη εκπαίδευση, επιδιώκουν καθημερινά τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας στον τόσο ευαίσθητο και συνεχώς αναπτυσσόμενο χώρο στον οποίο κινούμαστε.

 

Χημικές αναλύσεις Νερών
Χημικές αναλύσεις Υγρών Αποβλήτων
Χημικές αναλύσεις Στερεών Αποβλήτων
Χημικές αναλύσεις Εδάφους

Χημικές αναλύσεις Τροφίμων

Χημικές αναλύσεις Ελαιολάδων