Τα πάντα για την πισίνα, το SPA, τον κήπο και τα παρελκόμενα τους...

CretaPure

CretaPure

Η εταιρεία CretaPure ιδρύθηκε το 2007 με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης στη Λ. Ιωνίας 136 και ασχολείται με την επεξεργασία νερού με μηχανήματα οικιακά, επαγγελματικά, νοσοκομειακής και ξενοδοχειακής χρήσης.
Στόχος της CretaPure είναι η ανώτερη ποιότητα νερού δικτύου, η βελτίωση του νερού των γεωτρήσεων και η μετατροπή του θαλάσσιου νερού σε πόσιμο, (αφαλάτωση) καλύπτοντας πλέον όλες τις ανάγκες για κατανάλωση πόσιμου νερού που όλο και αυξάνεται. Παράλληλα η συνεχής επέκταση και ο προσανατολισμός της εταιρείας μας σε Ελλάδα και εξωτερικό (DUBAI, δυτική και πρόσφατα ανατολική Ευρώπη) είναι η επισφράγιση της ποιότητας μας, σε χώρες που επιζητούν τα υψηλά στάνταρ που έχουμε θεσπίσει.
Ο κύκλος εργασιών μας είναι:
Φίλτρα νερού όλων των τύπων.(Σακούλας, Φυσιγγίων, INOX, Ανθρακα, κλπ.)
Μηχανήματα καθαρισμού νερού ευρωπαϊκού τύπου (πόσιμου, υφάλμυρου και αλμυρού) οικιακής & Επαγγελματικής χρήσης αντίστροφης Όσμωσης (R/O) από μερικά λίτρα έως 1.000.000 κυβικά μέτρα (Μ3) την ημέρα .
Αποσκληρυντές, Απιονιστές, Απαλκαλιωτές, Αποσιδηρωτές, Απομαγγανιωτές, Αποστειρωτές υπεριώδους ακτινοβολίας UV, Οζονιστές, Χλωριωτές, Δοσομετρικές αντλίες, Όργανα PH, Redox, Αγωγιμότητας.
Πισίνες, Κολυμβητήρια, και τα αξεσουάρ τους (Βατήρες, Διάδρομοι, Καλύμματα, Σκάλες, Τέρματα πόλο, Αντίστροφη κολύμβηση, κλπ.).
Αντλίες ανακύκλωσης, φίλτρα άμμου,
Γερανοί Α.Μ.Ε.Α.
Spa, Υδρομασάζ, Υδροθεραπεία,
Ατμόλουτρο – Χαμάμ, (Sauna)

 

Συστήματα καθαρισμου νερου
Επαγγελματικός εξοπλισμός
Μηχανήματα & εξαρτήματα πισίνας
SPA
Διάφορα
Υπηρεσίες