Τα πάντα για την πισίνα, το SPA, τον κήπο και τα παρελκόμενα τους...

Mapei

Mapei

Η Mapei ιδρύθηκε το 1937 στο Μιλάνο και είναι παγκοσμίως ο μεγαλύτερος παραγωγός προϊόντων συγκόλλησης, σφραγιστικών και άλλων χημικών προϊόντων για την κατασκευαστική βιομηχανία.

Με αφετηρία το 1960 η Mapei θέτει τη στρατηγική διεθνοποίησης σε δράση με στόχο τη μέγιστη εγγύτητα στις ανάγκες των τοπικών αγορών και τη μείωση των εξόδων αποστολής στο ελάχιστο.

Ο όμιλος σήμερα αριθμεί 81 θυγατρικές εταιρίες με 70 εγκαταστάσεις παραγωγής που λειτουργούν σε πάνω από 32 χώρες και 5 ηπείρους.

Η Mapei έδινε πάντα ιδιαίτερη έμφαση στην έρευνα. Ο όμιλος επενδύει 12% του συνολικού εργατικού δυναμικού της εταιρείας και το 5% του κύκλου εργασιών της σε Έρευνα & Ανάπτυξη. Συγκεκριμένα, το 70% των προσπαθειών Έρευνας & Ανάπτυξης προορίζονται για την ανάπτυξη οικολογικών και φιλικών προϊόντων προς το περιβάλλον που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του LEED (Leadership in Energy and Environmental Design). Επιπλέον, η Mapei έχει αναπτύξει ένα δίκτυο πωλήσεων και τεχνικής εξυπηρέτησης, με γραφεία σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας μια αποτελεσματική Τεχνική Εξυπηρέτηση που εκτιμάται από αρχιτέκτονες, μηχανικούς, εργολάβους και ιδιοκτήτες.

Προϊόντα για κεραμικά πλακίδια και φυσικούς λίθους
Προϊόντα για Εύκαμπτες και Υφαντές Επικαλύψεις και Αθλητικά Δάπεδα
Προϊόντα για Ηχομονώσεις
Τσιμεντοειδείς και Ρητινούχες Επικαλύψεις Δαπέδων
Προϊόντα για την Κατασκευή
Προϊόντα για Ξύλινα Δάπεδα
Πρόσθετα Σκυροδέματος
Προϊόντα για Δομική Ενίσχυση
Προϊόντα για την Επισκευή Τοιχοποιίας
Προστατευτικές και Διακοσμητικές Επικαλύψεις Τοιχοποιίας
Προϊόντα για Στεγάνωση
Προϊόντα για Υπόγεια Έργα
Ελαστικά σφραγιστικά και κόλλες
Πρόσμικτα Άλεσης Τσιμέντου
Products for the marine industry