Τα πάντα για την πισίνα, το SPA, τον κήπο και τα παρελκόμενα τους...

Redox Hellas

Redox Hellas

Η Redox Hellas  είναι μια από τις πιο αναπτυσσόμενες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά με εξειδίκευση στην επεξεργασία νερού. Η εταιρεία ιδρύθηκε από έμπειρους επαγγελματίες του χώρου και παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες για την επεξεργασία νερού (πύργοι ψύξεως, ατμολέβητες, βιολογικοί καθαρισμοί, λιποσυλλέκτες, επεξεργασία νερού τροφοδοσίας εργοστασίου κ.α). Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία εφαρμόζει με απόλυτη επιτυχία εξειδικευμένα χημικά πρόσθετα για την πρόληψη και καταπολέμηση του βακτηρίου της Legionella Pneumophila.
Τα προϊόντα που η εταιρεία εμπορεύεται απευθύνονται σε όλες τις εταιρείες με ιδιαίτερη έμφαση σε βιομηχανίες, μονάδες παραγωγής τροφίμων, ξενοδοχεία, σχολεία, ναυτιλιακές εταιρείες, τεχνικές εταιρείες, νοσοκομεία, μεγάλες κτηριακές μονάδες κ.α.
Η Redox Hellas έχει επιτύχει να εξασφαλίσει συνεργασίες με διεθνείς πιστοποιημένους Οίκους και αποτελεί αποκλειστικό αντιπρόσωπο σε Ελλάδα και Κύπρο των Οίκων NCR Biochemicals Spa, Ιταλίας και CEALIN GmbΗ, Γερμανίας.
Στόχος της Redox Hellas είναι η εδραίωση της εταιρείας ως ενός δυναμικού και αξιόπιστου συνεργάτη, προσφέροντας στους πελάτες της, όχι μόνο προϊόντα, αλλά λύσεις παρέχοντας άμεσα κατάλληλη τεχνική υποστήριξη μέσω των εξειδικευμένων μηχανικών της αλλά και του δικτύου των συνεργατών της.

 

Εσείς ακόμα χρησιμοποιείτε πετρέλαιο για την θέρμανση της κολυμβητικής σας δεξαμενής;

Η Redox Hellas σας βοηθάει να εξοικονομήσετε χρήματα και να εκμεταλλευτείτε την πισίνα σας όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες με τις νέες αντλίες θερμότητας Midas.

Οι Αντλίες Θερμότητας Αέρα/Νερού της Midas για πισίνες χρησιμοποιούν ως πηγή ενέργειας τον αέρα ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος μέχρι –10ºC. Αυτές οι καινοτόμες εγκαταστάσεις θέρμανσης απορροφούν μέχρι και 80% της απαιτούμενης ενέργειας για την θέρμανση του νερού από την αποθηκευόμενη ηλιακή ενέργεια μέσα στον αέρα του περιβάλλοντος. Το υπόλοιπο 20% το παίρνουμε με την μορφή της ηλεκτρικής ενέργειας και έτσι πετυχαίνουμε με την απαιτούμενη θερμική ενέργεια 100%. Με το ειδικό

Ασφάλεια και Άνεση

Λειτουργία καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, χάρις στην ενσωματωμένη αυτόματη απόψυξη.

Εναλλάκτης θερμότητας από τιτάνιο για ασφαλή λειτουργία ενδεικνυόμενος για υφάλμυρα νερά, αλλά και για κάθε είδος νερού.

Εξυπνη-Απομακρυσμένη διαχείριση μέσω της δυνατότητας σύνδεσης με κινητό/tablet με wi-fi.

Με τον Διαχειριστή του Συστήματος (έναν έξυπνο πίνακα ελέγχου) η παρακολούθηση, ο έλεγχος και η διαχείριση της επιθυμητής και οικονομικής θερμοκρασίας είναι ιδιαίτερα απλή.

Επιλογή θερμοκρασίας και λειτουργίας με χρήση ενός απλού ρυθμιστή.

Σχεδόν αθόρυβη λειτουργία (35-57dB(A)).

Χαμηλή κατανάλωση ρεύματος (COP έως και 5.9).

Αντικραδασμική προστασία.

Κάλυμμα για μεγαλύτερη προστασία ακόμα και το χειμώνα.

3 ετής εγγύηση.

Για όλα τα μεγέθη κολυμβητικών δεξαμενών (ξεκινώντας από τα 10 κυβικά μέτρα).

Εξασφαλίστε:

Μόνιμη ή περιοδική θερμοκρασία που επιθυμείτε ανεξάρτητα από καιρικές συνθήκες
Επιμήκυνση της περιόδου κολύμβησης

Δυνατότητα θέρμανσης ακόμη και στους -10°C

Περιβαλλοντική ενέργεια που χρησιμοποιείτε αποδοτικά για τη σωστή θέρμανση

Ελαχιστοποίηση της απαιτούμενης ενέργειας: 1 KW ηλεκτρική κατανάλωση μετατρέπεται σε 5.9 KW θερμαντική ενέργεια

Απεξάρτηση από συστήματα με βάση το πετρέλαιο

Ευκολία εγκατάστασης και ανύπαρκτο κόστος συντήρησης

Αξιοπιστία-ποιότητα- καινοτομία


Χημικά Απολυμαντικά
Χημικά Προϊόντα Επεξεργασίας Βιομηχανικού Νερού
Χημικά Βιολογικών Μονάδων Επεξεργασίας Λυμάτων (Βιολογικοί Καθαρισμοί)
Χημικά Ειδικών Εφαρμογών
Μηχανολογικός Εξοπλισμός
Υπηρεσίες Συντήρησης