Τα πάντα για την πισίνα, το SPA, τον κήπο και τα παρελκόμενα τους...

Stelnic

Stelnic

Η STELNIC δραστηριοποιείται από το 1986 κυρίως σε δύο τομείς :

1.) τις πισίνες, spa, sauna, χαμάμ

2.) τους βιολογικούς καθαρισμούς αστικών και βιομηχανικών λυμάτων.

Στην πισίνα και τα spa αναλαμβάνουμε τόσο τον σχεδιασμό, την προμήθεια και εγκατάσταση του απαραίτητου μηχανολογικού εξοπλισμού, όσο και τις οικοδομικές εργασίες (μπετόν, υγρομόνωση, σοβάτισμα, πλακάκια, βαφή, κ.λ.π.)

Όλος ο εξοπλισμός είναι δοκιμασμένος, των καλύτερων οίκων εξωτερικού, με υψηλά ποιοτικά standards, καλύπτεται δε και με πλήρη παρακαταθήκη ανταλλακτικών.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι έχουμε πάνω από 1000 εγκαταστάσεις (πισίνες, βιολογικούς) στην αγορά, ενώ ανάμεσα στους πελάτες μας βρίσκονται μεγάλες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, γυμναστήρια, spa και βέβαια ιδιώτες σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Για ειδικές εφαρμογές, όπως αφύγρανση χώρων εσωτερικών πισινών / κολυμβητηρίων, αυτόματα συστήματα απολύμανσης, αυτόματα καλύμματα, διαθέτουμε εξειδικευμένους μηχανικούς για την μελέτη και υλοποίηση κάθε περίπτωσης.

Επίσης, η εταιρεία μας διαθέτει οργανωμένο τμήμα service, ώστε να μπορεί να παρακολουθεί τις εγκαταστάσεις σε εβδομαδιαία βάση.

Όσον αφορά τους βιολογικούς, ο σχεδιασμός τους και η εγκατάσταση των μηχανημάτων γίνεται αποκλειστικά από δικά μας συνεργεία και μηχανικούς.

Αντιπροσωπεύουμε ευρωπαϊκούς οίκους με εξειδίκευση στις προκατασκευασμένες μονάδες 5 –70 ατόμων, ιδανικές για εξοχικές ή μόνιμες κατοικίες ή μικρά συγκροτήματα ή πολυκατοικίες.

Παρόμοιες εγκαταστάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε σε διάφορες περιοχές των Αθηνών (Διόνυσος, Γλυκά Νερά, Παλλήνη) αλλά και στην επαρχία (Μύκονο, Σέριφο, Σίφνο, κ.α.)

Μεγαλύτερες μονάδες (πάνω από 300) βρίσκονται εγκατεστημένες σε ξενοδοχεία, camping, συγκροτήματα σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Τέλος, επισημαίνουμε ότι η STELNIC μέσω της «αδερφής» τεχνικής εταιρείας ΕΡΜΩΝ Α.Ε. όπου είναι κατατεθειμένα τα πτυχία της, συμμετέχει και αναλαμβάνει τόσο δημόσια έργα (οικοδομικά, βιολογικούς καθαρισμούς πόλεων, οδοποιίες, κ.λ.π.) όσο και ιδιωτικά έργα όπως κατασκευή καταστημάτων, κολυμβητήρια, ανακαινίσεις οίκων, κ.α.

Θα είμαστε στην διάθεσή σας για κάθε συμπληρωματική πληροφορία ή προσφορά.

ΠΙΣΙΝΕΣ
ΣΑΟΥΝΑ
ΧΑΜΑΜ

 

ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ SPA
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΛΥΜΑΤΩΝ

 

ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΙΣΙΝΑΣ
SERVICE-ΧΗΜΙΚΑ ΠΙΣΙΝΑΣ

Μία ιδιωτική πισίνα σε εξοχική κατοικία θα πρέπει να σχεδιάζεται με γνώμονα την αισθητική σε συνδυασμό με την λειτουργικότητα. Η επένδυση του περιβάλλοντος χώρου με…

Ιδιωτική πισίνα σε εξοχική κατοικία από την Stelnic

Περισσότερα

Μια ιδιωτική πισίνα δεν χρειάζεται να είναι πολύ μεγάλη για να επιτελέσει τον σκοπό της. Καλαίσθητος σχεδιασμός προσαρμοσμένος στον περιβάλλοντα χώρο, η προσεγμένη κατασκευή με…

Ιδιωτικές πισίνες από την Stelnic

Περισσότερα