Τα πάντα για την πισίνα, το SPA, τον κήπο και τα παρελκόμενα τους...

Piscine Global Europe 2018

Piscine Global Europe 2018

Piscine Global Europe 2018

Η Piscine Global Europe 2018, η έκθεση για την ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά σχετικά με την πισίνα και την ευεξία, ολοκλήρωσε τις εκδηλώσεις της στις 16 Νοεμβρίου στη Λυόν και με χαρά ανακοινώνουμε τη μεγάλη της επιτυχία.  

Piscine Global Europe 2018
Piscine Global 2018

 Οι 19.845 επαγγελματίες επισκέπτες της είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με ένα διεξοδικά μεγάλο φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών ασυναγώνιστης ποιότητας, σε 629 περίπτερα και σε πολύ φιλική ατμόσφαιρα. 

Piscine Global Europe 2018
Piscine Global 2018

Οι λέξεις κλειδιά της φετινής εκδήλωσης ήταν Σχέδιο και Καινοτομία ενώ στο επίκεντρο των εργασιών βρέθηκε το lifestyle της πισίνας. 

Piscine Global Europe 2018
Piscine Global 2018

Στη Γαλλία, οι πισίνες έχουν γίνει είναι πραγματικά κοινωνικό φαινόμενο. Το 15% των γαλλικών νοικοκυριών είναι ιδιοκτήτες πισίνας και οι πωλήσεις στον τομέα αυτόν αυξήθηκαν περισσότερο από 30% τα τελευταία τρία χρόνια.

Piscine Global Europe 2018
Piscine Global 2018

Σε αυτό το εξαιρετικά ευνοϊκό πλαίσιο για την βιομηχανία, η έκθεση Piscine Global Europe έλαβε χώρα από τις 13 μέχρι τις 16 Νοεμβρίου. Στην φετινή διοργάνωση, οι εκδηλώσεις εστιάστηκαν κυρίως στο lifestyle της πισίνας, το σχέδιο και την καινοτομία. Για ακόμα μία χρονιά η Piscine Global Europe εδραίωσε την θέση της σαν έκθεση- ορόσημο για την πισίνα και τον τομέα της ευεξίας και παραμένει το ανά διετία γεγονός που οι περισσότεροι επαγγελματίες του είδους θεωρούν απαραίτητο να παρευρεθούν.

Piscine Global Europe 2018
Piscine Global 2018

Η Noemi Petit, διευθύνουσα σύμβουλος της έκθεσης, δήλωσε την μεγάλη ικανοποίηση της σχετικά με τη φετινή εκδήλωση τόσο για το εμπορικό κομμάτι και την εξαιρετική ποιότητα των επισκεπτών, όσο και για την ατμόσφαιρα της έκθεσης με τις πολλές καρποφόρες ζητήσεις και την εξαιρετική δουλειά μέσω του διαδικτύου. Ακόμα τόνισε την εξαιρετική υποστήριξη που έλαβαν οι διοργανωτές από όλους τους επαγγελματίες του χώρου και από εκείνο το κομμάτι του τύπου που ασχολείται με τον τομέα της πισίνας. Τέλος ευχαρίστησε όλους τους εκθέτες για την συνεχόμενη ανταπόκριση τους σχετικά με τη συμμετοχή τους στην Piscine Global Europe. 

Piscine Global Europe 2018
Piscine Global 2018

Μία συνεχώς αυξανόμενη ανταπόκριση
Η έκθεση φέτος έφερε σε επαφή 629 εκθέτες σε περισσότερα από 28.000 m². Οι επαγγελματίες επισκέπτες αυξήθηκαν κατά 7,11% σε σχέση με την προηγούμενη έκθεση, φτάνοντας τους 19.845. Παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά πισίνες φιλικές προς το περιβάλλον, μοναδικά σχέδια και 66 καινοτόμα προϊόντα. Εκτός από τις εξαιρετικές συζητήσεις με τους εκθέτες, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πλήθος εκδηλώσεων ανάλογων των προσδοκιών τους. Διοργανώθηκαν 30 σεμινάρια πάνω σε διάφορα θέματα από την επιχειρησιακή νοημοσύνη μέχρι τις πιο πρόσφατες τάσεις. Ακόμα δόθηκε η ευκαιρία σε ομοσπονδίες και δημοσιογράφους να αποκτήσουν νέες προοπτικές και να μάθουν περισσότερα για την αγορά άλλων χωρών και την αγοραστική συμπεριφορά σε σχέση με τις πισίνες.
Ιδιαίτερα οι εκθέτες έμειναν εξαιρετικά ευχαριστημένοι από τη συμμετοχή τους στην έκθεση καθώς μπόρεσαν να έρθουν σε επαφή με πλήθος επισκεπτών, να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, να συναντήσουν συνεργάτες από ολόκληρο τον τομέα της πισίνας και της ευεξίας, να ανταλλάξουν ιδέες σχετικά με καινοτόμα προϊόντα και κυρίως να γίνουν γνωστοί στο χώρο τους δίνοντας νέα προοπτική στις εταιρείες που εκπροσωπούν. 
Η Piscine Global Europe ανανεώνει το ραντεβού της με όλους τους επαγγελματίες του χώρου της πισίνας και της ευεξίας για τις 17-20 Νοεμβρίου 2020, στο Lyon Eurexpo, με ανανεωμένη θεματολογία που θα εστιάζει σε τέσσερις βασικούς τομείς:• Κατασκευές • Προστασία / Ασφάλεια• Συντήρηση / Εξοπλισμός• Ευεξία / Ζωή έξω από το σπίτι• Υπηρεσίες 

Χωρίς Σχόλια

Αναρτήστε ένα σχόλιο