Τα πάντα για την πισίνα, το SPA, τον κήπο και τα παρελκόμενα τους...

Καλύμματα πισίνας DELTA από την ABRITECH

Καλύμματα πισίνας DELTA από την ABRITECH

Καλύμματα πισίνας DELTA από την ABRITECH. Σταθερή αξία PROCOPI

Η συνεργασία PROCOPI-ABRITECH στηρίζεται στις κοινές αξίες, που σκοπό έχουν την δημιουργία εξαιρετικής ποιότητας προϊόντων. Φτιαγμένα στην Γαλλία, με μοναδική εξειδίκευση και τεχνογνωσία, τα καλύμματα πισίνας DELTA συνδυάζουν υψηλή ποιότητα κατασκευής και αισθητική.Κατάλληλα για να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη.
Σχεδιασμένα με υλικά υψηλής ποιότητας (εγγύηση 10 ετών), σχολαστικά επιλεγμένο αλουμίνιο και πρώτου βαθμού οργανικό γυαλί με φίλτρο anti- UV, είναι πλήρως ανασυρόμενα, αφήνοντας έτσι την επιφάνεια της πισίνας ελεύθερη για κολύμπι.
Η σειρά DELTA SHELTERS από την ARBITECH διαθέτει χαμηλά, εξαιρετικά χαμηλά ή μεσαίου ύψους καλύμματα για πισίνες, σε τέσσερα μοντέρνα χρώματα με ειδική επικάλυψη Qualicoat powder coating (5 χρόνια εγγύηση). Τα καλύμματα διατηρούν την καθαρότητα του νερού προστατεύοντας από φύλλα και σκόνη, και βοηθούν στην μείωση καταναλωσης προϊόντων καθαρισμού, κάνοντας την περίοδο του χειμώνα ευκολότερη.
Είναι επίσης η πιο οικολογική λύση για θέρμανση της πισίνας, καθώς το DELTA SHELTER δεν καταναλώνει ενέργεια από καύσιμα και είναι πλήρως ανακυκλώσιμο. Σε συμμόρφωση με τα πρότυπα ασφαλείας. Δεν απαιτείται οικοδομική άδεια.

Χωρίς Σχόλια

Αναρτήστε ένα σχόλιο